Wetlook Jurkjes

Sexy, oogverblindende, sensuele - wetlook jurkjes

Deze nauw aansluitende jurkjes glanzen alsof ze nat zijn en onthullen alle vrouwelijke eigenschappen zonder zelfs maar iets te laten zien: Welkom in de wereld van de wetlooks! Een wetlook jurk benadrukt je rondingen en past als een tweede huid. In onze wetlook kledingwinkel bieden wij jurken met ...

Sexy, oogverblindende, sensuele - wetlook jurkjes

Deze nauw aansluitende jurkjes glanzen alsof ze nat zijn en onthullen alle vrouwelijke eigenschappen zonder zelfs maar iets te laten zien: Welkom in de wereld van de wetlooks! Een wetlook jurk benadrukt je rondingen en past als een tweede huid. In onze wetlook kledingwinkel bieden wij jurken met wetlook tegen een redelijke prijs en in vele variaties en stijlen, ontworpen door merken zoals Peter Domenie, Patrice Catanzaro, Polymorphe en Benno Von Stein.

Wetlook jurken worden gekenmerkt door een uitgesproken zachte glans, die de illusie van nat oproepen zonder zelfs maar vochtig te zijn. Deze buitengewone stof kan gemakkelijk worden gecombineerd met een breed scala aan materialen, zoals lakleder of net.

Wetlook: glanzend zonder zelfs maar nat te worden!

Venus, Romeinse godin van liefde, schoonheid, seks en vruchtbaarheid, verrees in een zeeschelp uit de oceaan. Zonder twijfel was ze drijfnat van top tot teen. Tot op de dag van vandaag telt een vochtige glans op de naakte huid als sexy en aantrekkelijk, waardoor het silhouet wordt geaccentueerd zonder te opzichtig te flitsen. Een wetlook jurk bereikt dit effect zonder moeite, laat de dame die het draagt ​​toe om zich een godin te voelen.

Wetlook jurken voor tintelende prikkeling

Vooral voor liefhebbers van fetisjen zijn wetlook jurken altijd een populair onderwerp. Het zachte gevoel van de stof op je huid is van hetzelfde belang, als het adembenemende zicht dat de jurk en de drager bieden. In vergelijking met vinyl, is een jurk met wetlook erg subtiel, bestaande uit een fijnere stof, die als water rond de vrouwelijke rondingen vloeit en verleidelijk glinstert. Zien en voelen vormen een entiteit vol uitdagende sensuele verkenningen.

 

Meer

Wetlook Jurkjes Er zijn 26 producten

per pagina
Toont 1 - 12 van de 26 items
Toont 1 - 12 van de 26 items