Overzicht van producten van leverancier: Peter DomeniePeter Domenie


Voor wie wat thuis is in de wereld van de erotische lifestyle kleding zal de naam Peter Domenie bekend in de oren klinken. Peter Domenie is een ontwerper afkomstig uit de omgeving van Rotterdam en staat voor kwaliteitsvolle en unieke ontwerpen. Zijn ontwerpen worden steeds opgeleverd in kleine oplages zodat de originaliteit wordt gegarandeerd.


Door het feit dat hij is opgegroeid in de buurt van Rotterdam heeft het water en de beweging ervan altijd een grote rol gespeeld in zijn ontwerpen. Zijn inspiratie haalde hij dan ook uit de Rotterdamse havens en de omliggende industrie. Denk dan vooral aan de constructieve vormgeving van de vele kranen in het gezichtsveld.


Peter is iemand die het ontwerpen vergelijkt met het leren schrijven. In het begin schrijf je op een houterige manier, maar naarmate je er meer ervaren in wordt, ga je steeds meer een unieke handschrift of stijl ontwikkelen. Zo zijn ook zijn ontwerpen geëvolueerd tot unieke werken.


Peter Domenie is al jarenlang leverancier voor The Fun Shop in Den Haag. Door zijn eigen stijl behoren zijn wetlook catsuits, jurkjes en andere erotische kleding tot de meest populaire in ons aanbod.
Ontwerpen van zijn hand


Peter Domenie ontwerpt erotische kledij voor zowel mannen als vrouwen. Een van zijn vele ontwerpen zijn de catsuits. Dit zijn eendelige kledingstukken die het grootste deel van het lichaam bedekken maar door hun nauwsluitendheid de vrouwelijke vormen goed benadrukken. Zo vind je niet alleen traditionele zwarte catsuits in het aanbod, maar ook catsuits met print.


Ook hebben ze bij The Fun House tal van wetlook jurkjes in aanbieding die door Peter Domenie zijn ontworpen. Neem bijvoorbeeld een kijkje naar het cirkeljurkje met print of het halterjurkje kaotic-330.


Zoek je eerder naar accessoires die je erotische look helemaal afmaken, ook dan vind je inspiratie in het werk van Peter Demonie. Bekijk bijvoorbeeld even de latex polsbanden, de latex halsband of de corsetriem met rode zijpanelen.


Wat je ook verkiest, met een ontwerp van Peter Domenie ben je verzekerd van een uniek erotisch kledingstuk.per pagina
Toont 1 - 12 van de 60 items
Toont 1 - 12 van de 60 items