Black Dreams

Op zoek naar de winkel Black Dreams? Tot onze spijt moeten we meedelen de eroticashop Black Dreams in De Lier is gestopt met het verkopen van erotische lifestyle producten. Na jarenlang hun klanten een assortiment te hebben aangeboden van erotische producten is hier nu dus een eind aan gekomen. Gelukkig zijn er voldoende alternatieven voor wie op zoek is naar gelijkaardige lifestyle producten.

The Fun House in Den Haag

Wie echter op zoek is naar een uitstekend alternatief kan terecht bij The Fun House in Den Haag. In deze erotica lifestyle winkel kan je terecht voor kinky kledij zoals latex catsuits, wetlook jurkes en lak jurkjes. Naast hun uitgebreide assortiment aan kledij hebben ze ook een groot aanbod aan exclusieve SM artikelen. Deze zijn geleverd door gerenommeerde merken als Peter Domenie, Patrice Catanzaro, Polymorphe, Benno Von Stein, Mantronic, Latex 101, Noir Handmade, DD-Mistress en The Gladiator. The Fun House kan je vinden op het adres Piet Heinstraat 86 in Den Haag.

Neem gerust een kijkje in ons aanbod.

Wat bieden we aan bij The Fun House?

Wetlook catsuits

Wetlook catsuits zijn sexy kledingstukken die uit één geheel bestaan en door hun nauwsluitendheid de vrouwelijke vormen benadrukken. Ideaal voor wie eens iets anders wil in de slaapkamer dan het gebruikelijke lingeriesetje.

Wetlook jurkjes

Wetlook jurkjes zijn (deels) doorschijnende jurkjes die voor een hemels genot bij jou en je partner zorgen. Hierdoor stijgt de temperatuur in de slaapkamer zeker tot een hoogtepunt.

Accessoires

Op zoek naar sexy accessoires die passen bij je wetlook catsuit of wetlook jurk? Kies voor een paar wetlook kousen of een wetlook string. Je vindt hier ook jarretelles en wetlook jasjes. Alles om je uitdagende look helemaal af te maken!

Wetlook rokjes

Wetlook rokjes zijn perfect te combineren met onze transparante body’s of wetlook topjes. Deze nauwsluitende rokjes zijn dan ook erg sensueel en perfect voor wie wil verleiden.

Wetlook topjes

Onze wetlook topjes zijn de perfecte keuze voor wie het spel van de verleiding wil spelen. Maak je keuze uit een weinig verhullende, een doorschijnende of een latex topje.